Friday, April 30, 2010

Sequence BS Lipslide

Gambr lame yg aku edit tok sequence pict.. saje2 post kt blog..hahha


Thursday, April 29, 2010

Some Of My Latest Artwork

Ni adelah sebahagian artwork yg terbaru aku buat stelah lame x perah otak buat artwork.. hahah.. idea ni just datng secare spontan then aku apply kt photoshop n illustrator.. so ni la hasil dier.. Tp bg korang x taw laa mcm mane kn.. laen orng laen pendapat.. so kalo free2 bg laa komen yg membina yehh ;p..











Wednesday, April 21, 2010

Sembilan Papan Selaju

Sembilan Papanselaju or in english Nine Skatebording da lama bertapak kt seremban da... just baru2 ni je nk dihebohkan coz baru buat FB (facebook).. So marilah kite melayan facebook sembilan papanselaju.. bwh ni aku ade upload video yg baru je aku edit.. video introducing adib as part of sembilan papanselaju.. enjoyy!!

Nine skateboarding introducing Adib

video


ni link ke page FB sembilan papanselaju..
Sembilan Papaanselaju

Saturday, April 17, 2010

My Fisheyes..

Aku mmg suke fisheyes lens since 1st aku tgk sk8 video gune fisheyes lens.. efek die membuatkan aku tertarik.. nama fisheyes lens diambil sempene mata ikan tu sendiri.. dengan menggunakan fisheyes lens nih korang boleh ambik gmbr 180 degrees of view.. also known as wide lens.. ni some of gmbr fisheyes lens yg aku amik.. enjoyyyy!!!

















New Update.. Its been a while!! hahah;p

Setelah sekian lame x update page ni, aku kembali untuk update blog aku..hahhah.. ni somtink aku nk share ngan korang.. somtink interesting n korang akan teruje bile tgk... Stop Motion Video, Da lame aku admire orng2 yang buat stop motion video ni coz bnde ni terlalu bnyk keje nk buat n kene bnyk bersabar bile buat stop motion nih... but the final result sangt lah amazing.. hahha.. congraz to all the stopmotion desinger.. haha.. ni some video stopmotion yg sangt aku admire.. termasok video yg aku turut involve buat projek stopmotion nih.. tahniah kepada alip..hahha.. Enjoy the video!!


video



video