Wednesday, June 10, 2009

MyVideoResume...CheckItOut

video

Video ni aku buat sempena final projek untuk Motion Project.. Tajuk yang kene buat ialah Video Resume.. Video Resume ni kire mcm resume dlm bntuk kertas kerja tu tp beza nye video resume ni di buat dalam bntuk digital n dlm bntuk video.. so ada paham... hahahhaha...so check it out

7 comments:

  1. hey amar, double check ur spelling first. 'so chech it out' ye.....HAHAHAHA.ni la video yg pn haz suka tuh...pn haz siap wat kan storyline lagi...patot la pn haz simpan ko di akhir2 present ye...huhuhu.=)thumbs up for amar!

    ReplyDelete
  2. Perk... OVERALL aku suka! tp bese ler, aku nk komen skek.. tak banyak, sikit jer hehe

    bro, time transition dari LOVE WING ke CLOUDS tuh mcm bese sangat ler.. aku rase bley improve lg for the next future~

    then, ada certain part mcm byk elemen, then another part mcm kosong sangat, so mcm tak balance..

    Idea ada, tp bleh improve lg..~ aku tau ko bleh wat power lagi dari ni.. maybe faktor masa utuk ko wat benda ni tak cukup~

    lagu sesuai ngan theme. besh besh~

    mane lg hasil keje ko, aku nk tgk ni~

    ReplyDelete
  3. bende ni aku wat last minit ar looo..
    aku wat semggu je..
    n x de idea nak wat..
    tu yg kosng je tuh..
    hehehhehe...
    nnti kalo ade motion baru aku upload dlm blog nih..

    ReplyDelete
  4. aku dah agak... memang faktor masa kn. sama mcm aku dulu dulu.. huhu~ bayeklah! aku tunggu kemunculan hasil karya ko..

    ReplyDelete
  5. nice one dude...
    you reek of awesomeness...

    ReplyDelete